Hoofdinhoud

Barli bouwt
voor woningcorporaties

  • Bereikbaar en betaalbaar

  • Razendsnel en duurzaam

  • Permanente kwaliteit én verplaatsbaar

  • Bereikbaar en betaalbaar

  • Razendsnel en duurzaam

  • Permanente kwaliteit én verplaatsbaar

Bereikbaar en betaalbaar

Om wonen weer bereikbaar en betaalbaar te maken, moeten  méér en sneller bouwen. Maar vooral: slimmer. Ons woningconcept is zo kneedbaar dat je zelfs op de kleinste inbreidingslocatie kunt bouwen, voor iedere doelgroep bovendien. Zo bouwen wij zeven woningen op een plek waar anderen er maar vijf kunnen bouwen. Slimmer, bereikbaar, betaalbaar.

 

Razendsnel en duurzaam

We bieden je snel de inzichten die je nodig hebt om je plannen te concretiseren. Daarbij verliezen we duurzaamheid geen seconde uit het oog: we helpen je om de prestatieafspraken keurig na te komen. Heb je grotere duurzaamheidsambities? Wij ook. 

Permantente kwaliteit

We bouwen woningen met een permanente of een tijdelijke bestemming. Maar steeds meer corporaties kiezen voor een flexibeler benadering: ‘van tijdelijk naar permanent’. Oftewel: bouwen voor 15 jaar, met nadrukkelijk de gedachte in het achterhoofd dat het ook 30 jaar kan worden. Of nog veel langer. Onze woningen zijn ervoor gemaakt.

 

Gouden driehoek

Natuurlijk, we bouwen woningen. Maar veel liever kijken we nog wat verder: naar de belangen van de stakeholders (van wethouder en projectmanager tot en met toekomstige bewoners). Dat doen we binnen de ‘gouden driehoek’ die we vormen met de corporatie en de gemeente. En ook onze vaste architecten en landschapsarchitecten sluiten graag aan. Dat zorgt voor korte lijntjes, strakke processen en een aangename samenwerking. Én de beste woonkwaliteit natuurlijk.

Ons woningconcept is er voor iedereen

De kracht van ons woningconcept Barli Base? Dat kneedbaarheid en keuzevrijheid een vast vertrekpunt zijn. Zodat onze woningen zich straks perfect thuis voelen in jouw project.

Conceptueel bouwen

De kracht van ons modulaire en circulaire Barli Base-woonconcept is de kneedbaarheid, onder meer in materiaalkeuze, indeling en afwerking. Barli Base is een concept dat zich in de praktijk al ruimschoots heeft bewezen, voor beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties.

 

De Woonstandaard
Het vaste vertrekpunt van ons woningconcept zijn drie eigen woningtype. Daarnaast bevat Barli Base ontwerpen en plattegronden die naadloos aansluiten bij de PMC's uit De Woonstandaard. Deze kennen niet alleen complete en efficiënt ingedeelde plattegronden, maar zijn ook volledig doordacht op het gebied van techniek en installaties.

Van standaard naar specifiek
Op basis van deze woningtypen ontwikkelen we projectspecifieke woningen: altijd op maat afgestemd op het budget en de woonwensen van opdrachtgever en bewoners. Zo is Barli Base het concrete, betaalbare en duurzame antwoord op elke huisvestingsopgave!

Gebouwd voor
woningcorporaties

Een greep uit de woningen die we hebben gebouwd voor de tientallen woningcorporaties waarmee we samenwerken.