Hoofdinhoud

Elke dag een beetje beter

Wij zijn Barli, modulaire woningbouwers met een aanpakkersmentaliteit en liefde voor hout. Wij laten zien dat bouwen efficiënter en duurzamer kan.

Bouwen met blijvende waarde

In 1986 waren we een van de eerste bouwers die geloofden in prefab. Sindsdien hebben we altijd vooropgelopen. En dat blijven we doen. We geloven namelijk dat bouwen altijd efficiënter en duurzamer kan. En ook moet. We hebben immers een flinke huisvestingsopgave én duurzaamheidsopgave met z’n allen.

We werken samen met woningcorporaties en ontwikkelaars, maar bouwen ook voor een vaste samenwerkingspartner in de recreatiesector. Dankzij ons modulaire houtbouwconcept en onze geïndustrialiseerde productiewijze bieden we hun het meest kneedbare woningconcept van Nederland.

 

We bouwen de meest uiteenlopende woningen: permanent en verplaatsbaar, grondgebonden en gestapeld, van betaalbaar tot bijzonder. Maar altijd: met blijvende waarde.

Aanpakkers met een missie


Na een gestage groei in het begin is het vooral de laatste jaren heel hard gegaan met Barli. Sinds de ingebruikname van onze nieuwste productiehal – officieel geopend door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander – beschikken we over een productiecapaciteit van zo'n 40.000 m2. Oftewel: ruim zes voetbalvelden, waar we met meer dan 170 aanpakkers van 'The Blue Army' elke dag een beetje beter worden. En als je dat maar lang genoeg doet, word je ‘vanzelf’ de toonaangevende speler die we nu zijn.

 

Wat ons kenmerkt? Onze dadendrang. Natuurlijk, we hebben een duidelijke visie. We denken overal goed over na. En we zijn een uitstekende sparringpartner. Maar vervolgens maken we het ook waar. Aanpakkers met een missie dus.

Meer dan 170 collega's en co-makers

Inmiddels werken er zo’n 170 mensen bij Barli. The Blue Army noemen we ze, omdat ze schouder aan schouder staan in het uitvoeren van onze missie: efficiënter en duurzamer bouwen. Die eensgezindheid zie je trouwens ook terug tijdens de activiteiten van onze evenementecommissie én de gezamenlijke friet-lunch, vaste prik op vrijdagmiddag. 

Onze Blue Army staat er niet alleen voor. We werken nauw samen met collega’s van vaste co-makers die zich aan Barli verbonden hebben. Dat zijn stuk voor stuk specialisten die hun sporen verdiend hebben en onze producten en productiewijze even goed kennen als wijzelf. Dagelijks werken ze met hun teams bij ons op locatie.

Foto van medewerkers van de Blue Army

Aan de slag bij de koploper in duurzaam bouwen?

 

Join the Blue Army! Bekijk onze vacatures:

 

Werken bij Barli