Hoofdinhoud

Modelwoning trekpleister tijdens PROVADA

De grootste vastgoedbeurs van Nederland kende dit jaar een jubileumeditie én een primeur. Want de 20e PROVADA was de eerste waar wij als exposant aanwezig waren. Onze modulaire modelwoning bleek een ware trekpleister!

Real connections, real values. Het motto van PROVADA had niet beter gekozen kunnen worden: we hebben in drie dagen heel veel waardevolle ontmoetingen gehad. Natuurlijk bij onze modelwoning, waar de deur bijna letterlijk werd platgelopen. Daarnaast kende de beurs een sterk inhoudelijk programma en gezellige netwerkbijeenkomsten. Veel van de bijna 27.000 bezoekers (een record!) wisten onze woning te vinden en kwamen nieuwsgierg een kijkje nemen. Dat leverde zonder uitzondering enthousiaste reacties op, een duidelijke bevestiging dat fabrieksmatige woningbouw én duurzame houtbouw een prominente positie innemen in de korte en lange termijnplannen van de vastgoedsector. 

 

Tour d'Amour, video's en podcasts

Onze modelwoning stond volop in de belangstelling. We mochten de afsluiting zijn van de dagelijkse Tours d'Amours die georganiseerd werden vanaf het Volkshuisvestingsplein van BZK. Onze directeur Robert van der Doelen schoof samen met Remco Boer, directeur Rabo SmartBuilds, aan bij New Business Radio om te praten over het project op Texel. Onze woning diende op woensdag als heuse podcaststudio voor de opnamen van De PMB-podcast-show van het Ministerie van BZK en gemeente Amsterdam (binnenkort te beluisteren via Spotify). Ook presentator Frits Sissing bracht met cameraploeg een bezoek aan onze woning en deed voor PROVADA enthousiast verslag. Kijk maar!

Primeur voor nieuwe permanente woningconcepten

Op onze eerste PROVADA presenteerden we ook een bijzondere primeur: vier nieuwe modulaire woningconcepten. LA | Architecten Ingenieurs en FAAM architects lieten zien dat modulaire woningbouw en ruimtelijke kwaliteit perfect bij elkaar passen met de lancering van hun ontwerpen: Woodblocks, Woodlayers en De Nieuwe Hollander.

 

Kortom, we kijken terug op een geweldig geslaagde PROVADA. Bedankt aan alle ontwikkelaars, gemeenten, corporaties en andere vastgoedprofessionals die onze woning hebben bezocht. Het is tijd om samen verder te bouwen aan een duurzame toekomst!

 

Bekijk onze PROVADA-hoogtepunten op LinkedIn

Meer nieuws

Bekijk het overzicht
Nieuwsoverzicht