Hoofdinhoud

Barli behaalt PSO Trede 2

Als er één woord is dat centraal staat binnen onze bedrijfscultuur dan is dat: aandacht. Ook al groeien we: we willen graag de mens achter het werk zien. De werksfeer kun je gerust informeel en persoonlijk noemen. We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je je thuis voelt bij de Blue Army, of je hier nét begonnen bent of al jarenlang werkt. En dat geldt ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! 

 

Daarom zijn we er bijzonder trots op dat we PSO-gecertificeerd zijn! De Prestatieladder Socialer Ondernemen is een meetinstrument waarmee bedrijven kunnen laten zien in welke mate ze investeren in mensen uit kwetsbare groepen. 

 

Mooi voorbeeld van social return

Wethouder Gijs van Heeswijk van gemeente Maashorst en Guus Weitzel, coördinator social return en PSO-adviseur bij IBN, kwamen ons feliciteren met de behaalde certificering. “Een mooi resultaat dat goed past bij jullie bedrijfsfilosofie”, aldus Van Heeswijk. “Jullie profileren je als ‘aanpakkers met een missie’. Met deze certificering laten jullie zien dat jullie belang hechten aan sociaal ondernemerschap en inderdaad de daad bij het woord voegen. Hiermee onderstrepen jullie het belang dat iedereen moet kunnen meedoen, ook de mensen die nét wat meer begeleiding nodig hebben of bijvoorbeeld een specifieke inrichting van hun werkplek. Wij zijn trots op bedrijven zoals Barli en hopen van harte dat nóg meer bedrijven in onze gemeente jullie aanpak volgen!”

Meer nieuws

Bekijk het overzicht
Nieuwsoverzicht