Ons familiebedrijf is gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Ruim 30 jaar lang. Mensen maken het verschil. Samenwerken aan uitdagingen van de toekomst.
Wie zijn wij?
Het bieden van eindeloze mogelijkheden, behoort tot onze dagelijkse bezigheden. Om modulaire systeembouw te combineren met doordacht maatwerk, dat schept vele mogelijkheden.
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Passie
Ons familiebedrijf is gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Ruim 30 jaar lang. Mensen maken het verschil. Samenwerken aan uitdagingen van de toekomst.

Teamwork
Barli is onderdeel van de Peters Groep. Daardoor hebben wij alle expertises in huis en werken we samen. Daarbij wordt traditionele bouw gecombineerd met prefab bouw. En worden houten kozijnen in de machinale timmerfabriek geproduceerd en gemonteerd in de fabriekshal bij Barli.

Luisterend oor
Je hebt een droom. Barli wil samen met jou die droom verwezenlijken. Een luisterend oor, waarbij Barli geen uitdaging uit de weg gaat. Maatwerk staat in ieder vraagstuk centraal.

Modulair & Circulair

Bij Barli wordt circulair gebouwd. Door de permanente kwaliteit kunnen de gebouwen en woningen namelijk, na gebruik, in zijn geheel op een andere locatie ingezet worden. Indien deze niet op een andere locatie worden geplaatst, kunnen ze gedemonteerd worden, waarbij de losse onderdelen weer voor andere projecten hergebruikt kunnen worden.

Groen & Duurzaam

De basis van onze prefab bouwprincipe wordt gevormd door het toepassen van houtskeletbouw. Houtskeletbouw is milieuvriendelijk, zowel tijdens de levensduur van de woningen als in de bouwfase.

Naast de toepassing van prefab houtskeletbouw is er ook aandacht voor het verwerken van duurzame materialen.

Prefab fabriek

Geschiedenis van Barli

 • 1986

  Barli opgericht door Bart en Lieke Cuijten

 • 1993

  Toetreding tot de Peters Groep
  Verhuisd naar de Scheltseweg in Schaijk

 • 2007

  Verhuisd naar Jagersveld 2 in Uden

 • 2014

  Verhuisd naar Jagersveld 20 in Uden

 • 2017

  Uitbreiding kantoor, uitbreiding magazijn, extra productiehal

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99