Hoofdinhoud
Open Dag: zaterdag 21 mei 2022

Kom een kijkje nemen in onze woningfabriek!

Maak op je gemak een rondleiding (volg de voetsporen van de Koning) en neem een kijkje in ons nieuwe kantoor en onze vijf productie- en montagehallen. Zo ontdek je het hele proces van hout naar huis!

Maak op je gemak een rondleiding (volg de voetsporen van de Koning) en neem een kijkje in ons nieuwe kantoor en onze vijf productie- en montagehallen. Zo ontdek je het hele proces van hout naar huis!

Er is van alles te zien tijdens de Open Dag bij Barli. Van de engineering (al onze woningen worden tot in het kleinste detail digitaal 3D getekend!) op kantoor, tot de geautomatiseerde productielijnen voor onze houtskeletbouw-elementen. En natuurlijk kun je verschillende modules en woningen van binnen en van buiten bekijken, onze montagehallen staan er vol mee.

 

Je ontdekt hoe wij onze modulaire houten woningen bouwen. Kant-en-klaar, want een keuken, badkamer en installatie zit er bijvoorbeeld al volledig in, voordat de woningen naar de uiteindelijke bouwlocatie worden vervoerd. Volgens sommigen is ‘dit is het bouwen van de toekomst’, maar wij zeggen er dan meteen achteraan ‘dat is hier al lang begonnen!’ Want Barli bestaat al sinds 1986. De laatste jaren zijn we gegroeid tot een productieoppervlakte van maar liefst 32.000m2. Dat is dik vijf voetbalvelden!

 

Bekijk woningen in opbouw – zoals van Juf Nienke, het meest duurzame woongebouw van Amsterdam -, woningen die al bijna klaar zijn om op transport te gaan – zoals voor woningcorporaties en recreatieparken – en woningen die hoog in de lucht in een kraan hangen. Zelfs de nieuwe modelwoning waar de Koning de laatste plank op bevestigde, kun je in!

 

Uiteraard vertellen we je graag álles over ons bedrijf, maar we denken ook speciaal aan alle jonge bezoekers. Er zijn allerlei leuke activiteiten, je kunt prijzen winnen door creatief te zijn en wij willen wel eens zien of jij net zo handig bent met hout als al die vakmannen en -vrouwen van onze Blue Army!

 

Dus: zorg dat je er ook bij bent 21 mei!

 

  • wat? Open Dag bij Barli: welkom in de woningfabriek!
  • wanneer? zaterdag 21 mei 2022
  • waar? Jagersveld 6 en 20 in Uden
  • hoe laat? van 10.00u tot 16.00u
  • voor wie? voor iedereen, jong en oud!

Parkeren kan in de directe omgeving aan het Jagersveld, volg de aanwijzingen via de bewegwijzering en parkeerwachters. Maar beter nog: kom gewoon lekker op de fiets! Dan parkeer je recht voor de deur.

 

Download hier de plattegrond van onze Open Dag (PDF)