Dag van de Houtbouw – 17 juni

Op zaterdag 17 juni 2023 is het zover: de zestiende editie van Dag van de Bouw! Dat is dè dag waarop in het hele land bouwplaatsen worden opengesteld voor het grote publiek. Houtbouw Lente maakt hiervan: Dag van de HOUTbouw!

Op deze dag zijn de bouwplaatsen opengesteld van voorloop projecten De Bogerd in Uden (Area) en Boschgaard in ’s-Hertogenbosch (Zayaz) dat eerder dit jaar door Koning Willem-Alexander werd bezocht. Ben je toch in ’s-Hertogenbosch, dan kun je gelijk even langs het gerealiseerde Mozartsingel Wonen Zoals (BrabantWonen) rijden. Tenslotte krijg je bij Barli in Uden een kijkje in hun woningfabriek (vorig jaar officieel geopend door de Koning!), waar onder ander de houten huizen van voorloopproject STEK in De Groote Wielen Rosmalen (Zayaz) zijn gemaakt.

wat? Dag van de HOUTbouw – welkom in de woningfabriek!
wanneer? zaterdag 17 juni
waar? Jagersveld 20 in Uden
hoe laat? van 10.00u tot 14.00u
voor wie? voor iedereen die nieuwsgierig is naar houtbouw, leuk voor jong en oud!

Download hier de Routekaart voor vier inspirerende houtbouw-locaties (PDF)

Parkeren kan in de directe omgeving aan het Jagersveld, volg de aanwijzingen via de bewegwijzering. Maar beter nog: kom gewoon lekker op de fiets! Dan parkeer je recht voor de deur. De route naar Jagersveld 20 in Uden vind je hier.

Over Houtbouw Lente – eerlijk en heerlijk wonen!
Houtbouw Lente is een samenwerkingsverband van 8 Brabantse woningcorporaties en ziet houtbouw als ‘volwassen’ alternatief voor de traditionele bouw. Stuk voor stuk specialisten die de dilemma’s kennen en daarom niet de praktische oplossing, maar de maatschappelijke opdracht centraal stellen. Hoe beantwoorden we de woningvraag met respect voor zowel mens als natuur? En niet omdat dit moet, maar omdat we het willen. Omdat we aan alles voelen dat dit beter is!

Meer informatie op www.houtbouwlente.nl

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99