Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

32 tijdelijke woningen geplaatst te Empel-Zuid in ‘s-Hertogenbosch

Woningen voor spoedzoekers
Deze tijdelijke woningen blijven maximaal tien jaar staan. En zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens, die met spoed een woning nodig hebben, maar via de ‘normale’ weg hier niet voor in aanmerking komen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld starters, vergunninghouders en mensen die woonruimte zoeken na echtscheiding of door werk.

Oplossing voor een spoedsituatie
Het doel van dit project is om de druk op de Bossche woningmarkt te verkleinen door een tijdelijke oplossing te bieden voor een spoedsituatie. De contracten voor deze woningen zijn daarom allemaal tijdelijk. Huurders moeten deze tijd gebruiken om actief een andere woning te zoeken. Niet voor niets behouden zij hun inschrijftijd bij WoonService. Zo komt er een snellere doorstroming.

Ook zo benieuwd naar onze
meest recente uitvoeringen?

Hieronder staan diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie van het project.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99