Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

TIJDELIJKE WONINGEN IN GEMEENTE LEIDEN

Medio 2017 zijn er 30 tijdelijke prefabwoningen aan de Wassenaarseweg in Leiden geplaatst. Deze woningen zijn bestemd voor een mix van statushouders, uitstromers van De Binnenvest en jongeren. De studio’s hebben een oppervlakte van ca. 25 m2 en hebben een woon/slaapruimte, keukenblok en een aparte douche.

Door het plaatsen van deze extra woningen zorgt de gemeente er voor dat er geen extra druk op de woningmarkt komt. Ondanks de toegenomen vraag naar huisvesting. Op de Wassenaarseweg staat een complex van 30 geschakelde studio’s.  Met de bedoeling dat de jongeren gemotiveerd zijn om in dit complex te wonen om een steentje bij te dragen aan het op weg helpen van de medebewoners. Het idee is om, met deze gemixte club bewoners, een community te scheppen waar de bewoners elkaar op weg helpen in de stad en in de maatschappij. Echter na 5 jaar wordt opnieuw bekeken door de gemeente en Portaal wat er met deze woningen gaat gebeuren.

Ook zo benieuwd naar onze
meest recente uitvoeringen?

Hieronder staan diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie van het project.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99