De noodzaak tot het duurzaam upgraden van bestaande gebouwen dringt steeds meer door tot iedereen. Met het gemak en de flexibiliteit van houtskeletbouw kun je bij een renovatieproject veel bereiken.
Renovatie & Onderhoud

Nadat Barli voor Penta College, locatie Bahurim naar tevredenheid een nieuwe vleugel had gerealiseerd, hebben we ook opdracht gekregen om op dezelfde locatie de renovatie van het bestaande gebouw te verzorgen.

Het doel was om de bestaande bouw naadloos aan te passen aan de nieuwbouw. Op basis van een grafisch-, technisch- en ruimteplan, hebben we het bestaande gebouw volledig gerenoveerd.

Nieuwe witte dakbedekking voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen, vloerisolatie, nieuwe kozijnen en sanitair. Een van de belangrijkste zaken was dat het binnenklimaat vergelijkbaar moest worden met de nieuwbouw, die voldoet aan de score Frisse Scholen klasse B. Alle technische installaties zijn gekoppeld aan de nieuwbouw. De beleving in de verschillende ruimtes is ook aangepast kleuren, materialen en een nieuw lichtplan. Evenals uitstraling aan de buitenkant, het is nu een geheel geworden. Tenslotte is het buitenterrein opnieuw aangelegd.

Ook zo benieuwd naar onze
meest recente uitvoeringen?

Hieronder staan diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie van het project.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99