Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

100 Barli Base studio’s en appartementen

In het Nico van der Horstpark in Leiden zijn 100 woningen, verdeeld over twee gebouwen van drie woonlagen geplaatst. Tussen deze gebouwen ligt een gemeenschappelijk groen binnengebied met een tuinhuis. De woningen op de verdieping zijn per trap toegankelijk. Op de begane grond liggen de 3-kamerwoningen, en op de eerste en tweede verdieping zijn de 1-kamerstudio’s te vinden.

Deze Barli Base woningen blijven in principe tien jaar staan en worden in opdracht van de gemeente Leiden door woningcorporaties Ons Doel en De Sleutels onderverhuurd.

Ook zo benieuwd naar onze
meest recente uitvoeringen?

Hieronder staan diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie van het project.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99