Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

Tijdelijke prefabwoningen Koraalstraat

Op het braakliggend stuk grond aan de Koraalstraat willen AlleeWonen en gemeente Breda 22 tijdelijke prefab woningen plaatsen voor maximaal 10 jaar. Het zijn huurwoningen voor 1 of 2 bewoners met een laag inkomen.

Woningcorporatie Alwel werkt samen met de gemeente Breda hard aan meer betaalbare huurwoningen in Breda. Er worden verschillende projecten gerealiseerd om aan de grote behoefte van woningzoekenden tegemoet te komen. Een van deze projecten is het plaatsen van tijdelijke prefab woningen. Prefab woningen worden in de fabriek opgebouwd, waarna ze op locatie geplaatst worden. Daardoor is de productietijd korter en ook de overlast tijdens de bouw op locatie. Bovendien kunnen de woningen weer worden weggehaald of verplaatst.

Ook zo benieuwd naar onze
meest recente uitvoeringen?

Hieronder staan diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie van het project.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99