Als planontwikkelaar bij Barli sta je aan de wieg van onze bouwprojecten. Je bent de schakel tussen verschillende partijen, zoals projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeentes, adviseurs en leveranciers.
Vacature
Planontwikkelaar
In dit voortraject maak je de vertaalslag van de wensen van de klant naar een werkelijke behoefte, een technische uitwerking en een goede aanbieding.
Vacature
Planontwikkelaar

Planontwikkelaar

Bij Barli geloven we dat bouwen efficiënter en duurzamer kan. Ruim 30 jaar geleden waren we als pionier in prefab bouwen al een vernieuwer in de branche. En dat zijn we nog steeds. We zijn continu bezig om ons modulaire houtbouwconcept door te ontwikkelen, ons proces verder te industrialiseren en samen met onze opdrachtgevers concrete antwoorden te vinden op huisvestingsvraagstukken. 

In Uden bouwen we aan recreatiewoningen, studentenhuisvesting, appartementen en woningen die hun weg vinden naar locaties in heel Nederland. Soms met een tijdelijke bestemming, steeds vaker permanent. Zoals aansprekende circulaire projecten als ‘Juf Nienke’ op IJburg in Amsterdam en ‘Oak’ in Eindhoven. We groeien, want Nederland is klaar voor onze manier van bouwen!

Bouw jij als planontwikkelaar mee aan onze ambitie om ‘de beste woningfabriek van Nederland’ te worden?

Wat ga je doen?

Door een flinke toename van het aantal nieuwe projecten zijn wij op zoek naar een planontwikkelaar. Als planontwikkelaar bij Barli sta je aan de wieg van onze bouwprojecten. Je bent de schakel tussen verschillende partijen, zoals projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeentes, adviseurs en leveranciers. In dit voortraject maak je de vertaalslag van de wensen van de klant naar een werkelijke behoefte, een technische uitwerking en een goede aanbieding. Je bent dus verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf het eerste contact tot en met de opdracht. Je verzorgt de projectplanning en de bouwvoorbereiding en werkt hierbij samen met een team van gedreven collega’s.

En het mooie bij Barli is dat de bouw plaatsvindt in onze productiehallen en hierdoor kun je makkelijk de weg naar het eindresultaat blijven volgen..

Modulair, circulair en duurzaam. De toekomst van het bouwen!

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO- of HBO bouwkunde/bouwmanagement c.q. relevante werkervaring
  • Je bent enthousiast, open persoon die gemakkelijk contact legt met mensen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent samenwerkings- en oplossingsgericht en hebt een win-win houding
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige en flexibele werkhouding
  • Je wil werken in dienst van het project en een tevreden opdrachtgever.

Wat brengt Barli jou

  • Mogelijkheden om je stempel te drukken & je grenzen te verleggen.
  • Carrière-/ontwikkelkansen in een sterk groeiende organisatie en bied jou ook
  • Een informele en directe werksfeer. Plezier in je werk is de belangrijkste voorwaarde en dan komt de rest vanzelf!
  • Een mooi arbeidsvoorwaarden pakket (cao timmerindustrie).

Ben jij die Planontwikkelaar waar wij naar zoeken?

Stuur een mail met je CV naar s.bergh@barli.com of neem contact op met Katja van der Steen 0618868880

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99