https://www.barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard01gk-is-908.pnglink
https://www.barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard02gk-is-908.pnglink
https://www.barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banner-fotogk-is-908.jpglink
https://www.barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.slider-kompasgk-is-908.jpglink
https://www.barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Anansigk-is-908.jpglink
https://www.barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Portiersloge_Martens_en_van_Oordgk-is-908.jpglink
Progress bar

Mobiele bouw

Wij adviseren u graag over mobiele bouw die inzetbaar is voor uiteenlopende doeleinden.

Douche en toiletwagens

Toiletwagens en douchecabines. Sanering en decontaminatie. Keuringen en onderhoud.

Contact met Barli

Barli informeert en adviseert u graag.

Voor een persoonlijk gesprek: 0413-255099

Contact opnemen met Barli

Mobiele bouw

Mobiele bouw, ofwel wagenbouw, is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. Graag adviseren wij u over de indeling en vorm, zodat uw persoonlijke eisen en wensen in het ontwerp worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan toiletwagens, douchewagens, schaftwagens, verkoop- en showwagens, koelwagens en mobiele badkamers annex sanitairwagens. Barli levert uitsluitend opbouw op een RDW-gekeurd onderstel.

Decontaminatiewagen

Voor situaties waarin gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen heeft Barli een mobiele oplossing, namelijk de decontaminatie-unit. Deze unit kan bijvoorbeeld worden ingezet voor asbestsanering, grondsanering en bij calamiteiten zoals vogelgriep en varkenspest.

De volledig zelfdragende units, ook wel deco’s genoemd, zijn inzetbaar voor vele doeleinden en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met drie of vier compartimenten, in een containeruitvoering of gemonteerd op een gegalvaniseerd snelverkeeronderstel. Regelmatig hebben wij decontaminatie-, schaft-, toilet- en sanitair-units in de verhuur en verkoop.

Keuringen

Barli is gecertificeerd voor het keuren van decontaminiatie-units en verzorgt deze in eigen huis. In het kader van veiligheid en functionaliteit, worden de units jaarlijks gekeurd.

Toiletwagens

Toiletwagens zijn er in alle soorten en maten. Belangrijke aspecten bij de bouw van een gedegen toiletunit zijn het soort onderstel, de opbouw, de indeling van de ruimte en de afwerking. Wij lichten de verschillende mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek. 

Toiletwagens zijn er in alle soorten en maten. Ten aanzien van toiletwagens zijn er allerlei verschillende mogelijkheden die we graag met u bespreken. Enkele punten kunnen hierbij zijn:

 • Soort onderstel
 • Soort opbouw
 • Indeling van de ruimtes
 • Afwerking (basis of luxe)

Schaftwagen en schaftcontainer

Op zoek naar één of meerdere schaftwagens waarmee u uw personeel voorziet van een mobiele kantine? Dan bent u bij Barli aan het juiste adres! Wij richten de schaftwagen volledig in naar uw wensen.

Barli produceert naast de traditionele schafwagen ook schaftcontainers. Deze zijn met verschillende transportsystemen uit te voeren en zelfs de inrichting stemmen wij op uw wensen af. Indien gewenst voorzien wij uw unit van bijvoorbeeld een toiletruimte, keukenblok, pakruimte, airconditioning, enz.

Verkoopwagens

Wàt uw product ook is, Barli is er in gespecialiseerd om voor u de juiste verkoopwagen te realiseren.

Of u nu direct vanuit de wagen wilt verkopen (bv etens- en drinkwaren), of u een geschikte oplossing zoekt voor de display van uw producten op bijvoorbeeld beurzen, bij Barli bent u aan het juiste adres. Wij richten de wagen volledig naar uw wensen in, bijvoorbeeld met een (professionele) keuken.

Kassa unit

Voor muntverkoop, kaartverkoop en toegangscontrole komt u vaak uit bij een kassa unit. Barli heeft een kassa unit ontwikkeld om uw personeel prettig en veilig te laten werken. Deze mobiele unit kan geheel naar uw wens uitgevoerd worden. Hierbij kunt u denken aan afmeting, aantal loketten, schuifraam, vast gelaagd glas, in kleur gespoten, enz.

Calamiteiten unit

Ook noodvoorzieningen voor politie, brandweer of EHBO posten kan Barli de oplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan een mobile-unit, tijdelijk politiepost, ontsmettingunits, decontaminatieunits, EHBO-wagens, ect. Barli biedt u maatwerk voor uw producten, wij denken graag mee over uw wensen en eisen in interieur, vormgeving en installatievoorzieningen.

Keuringen en onderhoud

Naast het produceren en repareren (24-uurs service) van decontaminatie units (snelverkeer of containeruitvoering), voldoen wij aan alle wet- en regelgevingen om Deco’s op alle gebieden te keuren.
Onze deco’s voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en dienen daarvoor ook een jaarlijkse keuring te ondergaan.Hierbij kunt u denken aan:

 • Keuren onderdruk-unit
 • Keuren elektrische apparatuur (NEN 3140)    
 • Keuren gas (verplicht voor propaan)    
 • Vervangen Hepa filter en voorfilter    
 • PACK keuring (controle onderstel, remmen, dissel en 12V verlichting)    
 • Legionella beheersplan
 • Keuring op locatie

Om uw drukke agenda te ontlasten biedt Barli ook de “Deco pick-up service”. Hierbij wordt uw Deco opgehaald en retour gebracht wanneer het u schikt. Indien gewenst kunnen wij zelfs voor een vervangende deco zorgen.

Projecten in de mobiele bouw

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0413 - 25 50 99