Barli heeft al vele jaren ervaring met het ontwerpen, produceren en plaatsen van tijdelijke, semipermanente en permanente gebouwen die dienst doen als zorginstelling.
Zorg
Cliënten moeten zich uiteraard veilig en op hun gemak voelen. Bij het ontwerpen gaan we altijd uit van praktische uitkomsten voor cliënten en verzorgend personeel.
Zorg

Een warm thuis staat voorop

Een verhuizing heeft bij veel mensen een grote impact op het leven. Is het voor ouderen? Dan zijn zij gehecht aan hun ‘eigen’ thuis. Of is het voor jongeren die niet zelfstandig kunnen wonen? Een warm thuis bieden staat in ieder vraagstuk centraal. Wij zijn ons ook zeer bewust van alle extra aandachtspunten die zorginstellingen kennen, zij vragen om specifieke en op maat gemaakte resultaten.

Cliënten moeten zich uiteraard veilig en op hun gemak voelen. Bij het ontwerpen gaan we altijd uit van praktische uitkomsten voor cliënten en verzorgend personeel. Hierdoor kunnen zij gebruik maken van een veilige en hygiënische omgeving waarin er functioneel gewerkt kan worden. Dit vraagt om een doordachte indeling van het complex.

Nederland kampt met een dubbele vergrijzing. Maar voor zorgbehoevende personen die graag in hun eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen, heeft Barli de passende oplossing. De mantelzorgwoning of prefab seniorenwoning.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99