Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

Studio’s en appartementen

Woningen voor kleine huishoudens

De Barli Base studio’s en appartementen zijn woningen die prefab te leveren zijn. Het biedt een fraaie, snelle en praktische woonoplossing.

Samen met LA Architecten is een concept ontwikkeld voor de semipermanente huisvesting van kleine huishoudens. Uitgangspunt in dit concept is een comfortabele woning die voldoet aan het bouwbesluit.

Er zijn uitvoeringsvarianten met verschillende afmetingen en indelingen en kan eventueel gestapeld worden. Deze woning kan op verschillende manieren geschakeld en ingericht worden.

Ten aanzien van de buitenzijde zijn er meerdere mogelijkheden. Er wordt in ieder geval gestreefd naar een opzet waarbij er sprake is van een permanente uitstraling.

Belangrijke kenmerken

Volledige prefab en verplaatsbare woning
Indeling woning geschikt voor meerdere woonsituaties
Meerdere bouwlagen mogelijk indien gewenst
De woningen zijn voorzien van een betonvloer
Woningen voldoen aan het bouwbesluit
Mogelijkheid tot energieneutraal uitvoeren van de woning
Turn-key oplevering mogelijk


Kijk hier voor de Barli Base projecten

DUO-woning

Met de Barli Base DUO kunnen wij voldoen aan de enorme vraag die er momenteel is naar betaalbare woningen voor 1-2 persoonshuishoudens.

Gezinswoningen

De Barli Base gezinswoning is een prefab gezinswoning die in 2 bouwlagen met binnentrap uitgevoerd wordt. Iedere woning heeft de mogelijkheid voor een eigen buitenruimte.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99