Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

Gezinswoningen

Woningen voor gezinnen

De Barli Base Uitkijkwoning is een prefab gezinswoning die in 2 bouwlagen met binnentrap uitgevoerd wordt. Iedere woning heeft de mogelijkheid voor een eigen buitenruimte. Het bijzondere aan de uitkijkwoning is dat wonen op de verdieping plaatsvindt. Dit zorgt voor een verhoogde mate van privacy. Het is ook mogelijk om de reguliere indeling te gebruiken.

De uitkijkwoning is standaard voorzien van 2 slaapkamers en er is een mogelijkheid voor een derde slaapkamer. De woning is uitermate geschikt in de stedelijke omgeving met een kleine ondergrond.

In navolging op de schakel- en stapelbare Barli Base woningen met als doelgroep kleine huishoudens (o.a. woonurgenten en statushouders), kregen we steeds vaker de vraag naar woningen voor gezinnen. In samenwerking met LA Architecten hebben we een concept ontwikkeld voor dergelijke woningen.

Belangrijke kenmerken

Ruime woningen met 2 bouwlagen
Beukmaat van ca. 4,5 meter
Modulair inzetbaar
Voldoet aan het bouwbesluit
Permanente uitstraling en kwaliteit
Onderhoudsarm


Kijk hier voor de Barli Base projecten

Studio's en appartementen

De Barli Base studio’s en appartementen zijn woningen die prefab te leveren zijn. Het biedt een fraaie, snelle en praktische woonoplossing.

DUO-woning

Met de Barli Base DUO kunnen wij voldoen aan de enorme vraag die er momenteel is naar betaalbare woningen voor 1-2 persoonshuishoudens.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99