Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

Barli Base FAMILY

De gezinswoning die zich overal thuis voelt. 

Barli Base FAMILY is een slimme modulaire houtskeletbouw-woning voor gezinnen. Barli Base is een ‘kneedbaar’ woningconcept, met een concreet én snel antwoord op uw huisvestingsvraagstuk. Van compacte inbreidingslocatie, kleine dorpskern tot groots nieuwbouwplan: deze betaalbare, circulaire en comfortabele gezinswoning voelt zich overal thuis.

• Van 78 m2 tot 118 m2 GO
• 2 tot 5 slaapkamers mogelijk
• Voldoet aan permanent bouwbesluit
• Duurzaam: MPG-score 0,56
• Circulair: BCI 0,6 en LI 0,86
• CO2-opslag door houtbouw

Vraag onze productbrochure aan of bezoek onze modelwoning en ontdek de Barli Base FAMILY van binnen en van buiten!
Maak een afspraak met Jelle Smeehuijzen: 0413 255 099 of j.smeehuijzen@barli.com

Studio's en appartementen

De Barli Base studio’s en appartementen zijn woningen die prefab te leveren zijn. Het biedt een fraaie, snelle en praktische woonoplossing.

DUO-woning

Met de Barli Base DUO kunnen wij voldoen aan de enorme vraag die er momenteel is naar betaalbare woningen voor 1-2 persoonshuishoudens.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99