Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

Barli Base woonconcept

Barli Base is een ‘kneedbaar’ woningconcept, met een concreet én betaalbaar antwoord op uw huisvestingsvraagstuk. Door de flexibiliteit van ons woningconcept is het mogelijk om in te spelen op de locatie, het gewenste aantal vierkante meters, indelingswensen en kosten. Waar u altijd zeker van bent, is de blijvende kwaliteit.

Vanwege de vele voordelen van conceptueel en modulair bouwen, realiseren wij de Barli Base woningen voor 95% kant-en-klaar in onze woningfabriek. Met minimale transportbewegingen én minimale overlast op de bouwplaats, vervoeren we de modules naar de locatie. Daardoor zijn onze modulaire woningen in de toekomst weer te verplaatsen.

Barli Base kent niet alleen complete en efficiënt ingedeelde plattegronden, maar zijn ook volledig doordacht op het gebied van techniek en installatieconcept. Ongeacht of de woningen een tijdelijke bestemming hebben of niet, ze voldoen altijd aan de permanente bouwkundige kwaliteitseisen.


Kijk hier voor de Barli Base projecten

Studio's en appartementen

De Barli Base studio’s en appartementen zijn woningen die prefab te leveren zijn. Het biedt een fraaie, snelle en praktische woonoplossing.

DUO-woning

Met de Barli Base DUO kunnen wij voldoen aan de enorme vraag die er momenteel is naar betaalbare woningen voor 1-2 persoonshuishoudens.

Gezinswoningen

De Barli Base FAMILY is een modulaire gezinswoning die in 2 óf 3 bouwlagen kan worden uitgevoerd.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99