Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.
Woonconcept Barli Base
De Barli Base woningen bieden een prachtige praktische en snelle prefab woonoplossing voor huisvesting. In onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design.
Woonconcept Barli Base

Barli Base woonconcept

Door het in leven roepen van het Barli Base woonconcept, heeft Barli in samenwerking met LA Architecten & Ingenieurs, een aantal concepten ontworpen voor compacte, betaalbare woningen. Studio’s, maar ook appartementen, woningen voor 1 à 2 persoonshuishoudens en gezinswoningen.

Bij het ontwerpen van de woningen is wooncomfort een belangrijk gegeven.  Zo voldoen onze woningen minimaal aan het permanente bouwbesluit. Voor elk type is maatwerk mogelijk. En in onze benadering staat het huisvestingsvraagstuk centraal en niet het bouwsysteem.


Kijk hier voor de Barli Base projecten

Studio's en appartementen

De Barli Base studio’s en appartementen zijn woningen die prefab te leveren zijn. Het biedt een fraaie, snelle en praktische woonoplossing.

DUO-woning

Met de Barli Base DUO kunnen wij voldoen aan de enorme vraag die er momenteel is naar betaalbare woningen voor 1-2 persoonshuishoudens.

Gezinswoningen

De Barli Base Uitkijkwoning is een prefab gezinswoning die in 2 bouwlagen met binnentrap uitgevoerd wordt. Iedere woning heeft de mogelijkheid voor een eigen buitenruimte.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99