Genieten in sfeervolle, stoere en zeer comfortabele lodges. Het produceren van luxe accommodaties is een alledaagse bezigheid. Vakantie- en recreatiewoningen zijn mogelijk in alle soorten en maten, gebaseerd op de gewenste situatie, aantal vakantiegangers, comfort en design.
Recreatie
Clubgebouwen, sportkantines, kleed- of doucheruimtes. Heeft u snel huisvesting of een uitbreiding nodig? Voor uw clubgebouw, verenigingsgebouw, sportkantine, kleedruimte of doucheruimte? U bent bij Barli aan het juiste adres.
Recreatie

Recreatie

Gun jouw vakantiegasten een onvergetelijke vakantie. Laat ze genieten van de kleine dingen. Ben jij op zoek naar één recreatiewoning of een compleet vakantiepark? Wij bouwen chalets op maat en naar wens van de klant. Door het gebruik van duurzame materialen, worden de woningen volledig ingepast in de natuur.

Genieten in sfeervolle, stoere en zeer comfortabele lodges. Het produceren van luxe accomodaties is een alledaagse bezigheid. Vakantie- en recreatiewoningen zijn mogelijk in alle soorten en maten, gebaseerd op de gewenste situatie, aantal vakantiegangers, comfort en design.

Sport

Zowel in het bedrijfsleven als in het verenigingsleven zijn goede, hygiënische was- en kleedaccommodaties van groot belang. Of het nu voor tijdelijke of permanente aard is, Barli biedt de oplossing voor deze voorzieningen. In het geval van sportverenigingen wordt bekeken welke voorzieningen bij welke vereniging past, waardoor maatwerk al snel de oplossing is. Onze tijdelijke accommodaties zijn makkelijk verplaatsbaar, waardoor je snel op veranderingen in het ledenaantal kan inspelen.


Kijk hier voor de projecten in de sector Recreatie

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99