Tijdelijke huisvesting, semipermanente huisvesting of permanente huisvesting. Het is allemaal mogelijk met de bouwmethode van Barli. Uw pand is en blijft flexibel, representatief, functioneel en volledig toegespitst op uw wensen.
Bedrijfsleven
Een prefab systeemgebouw is flexibel en groeit en/of krimpt met u mee. Uitbreiding, verandering en verwijderen behoort tot de opties.
Bedrijfsleven

Bedrijfsleven

Flexibel

Bij het prefab bouwsysteem is een gebouw flexibel en groeit met jouw mee. De werkomgeving kan hierdoor eenvoudig inspelen op capaciteitsveranderingen. En wanneer je behoefte hebt aan huisvesting die groter is dan de hoeveelheid grondoppervlakte waarover het beschikt, kun je met meerdere bouwlagen werken. Op die manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige ruimte.

Is er over een paar maanden behoefte aan weer compleet iets anders? Ook met het verwijderen of verplaatsen van kantoordelen heeft Barli ervaring. Tevens is uitbreiding of verandering van bestaande bouw mogelijk. Bouwprojecten kunnen worden geleverd met allerlei gewenste extra’s, denk bijvoorbeeld aan vloerbekleding, zonwering, vitrage, verwarming, koeling, bekabeling en zelfs meubilair.

Tijdelijke huisvesting, semipermanente huisvesting of permanente huisvesting. Het is allemaal mogelijk met onze bouwmethode. Het pand is en blijft flexibel, representatief, functioneel en volledig toegespitst op jouw wensen.


Kijk hier voor gerealiseerde projecten

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99