Barli beweegt met de markt mee. De focus ligt op flexibiliteit. Op het gebied van prefab systeembouw, gaat Barli geen uitdaging uit de weg. Bewuster en duurzamer leven? Dat is dé woonvorm van de toekomt.
Prefab systeembouw

Barli heeft voor ieder huisvestingsvraagstuk de oplossing. Naast permanente en semi-permanente behuizing leveren wij ook tijdelijke huisvesting op maat, inzetbaar voor een periode tot vijf jaar. Snel een extra schoollokaal nodig? Uitbreiding van het kantoor of een tijdelijke zorginstelling? Is uw project kleinschalig of omvangrijk? Barli realiseert allerlei soorten gebouwen onder één dak. Zowel in de ontwikkelfase als tijdens de bouw op locatie gekenmerkt door een zeer korte doorlooptijd. Vanzelfsprekend wordt alles geheel aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Barli maakt ruimte voor alle markten. Heb je een huisvestingsvraagstuk met specifieke betrekking op jouw sector, dan bieden wij de oplossing.

Wonen (Barli Base)

Vandaag de dag is er een nadrukkelijk tekort aan passende woningen. Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor een goed verplaatsbaar woonconcept. Dit is een opkomend fenomeen dat in ons kleine kikkerlandje steeds groter in de belangstelling komt te staan. Naar aanleiding van deze signalen is het Barli Base woonconcept in het leven geroepen.

Recreatie

Één recreatiewoning of een compleet vakantiepark? Kleedlokalen of een nieuwe kantine? Barli biedt de oplossing voor deze voorzieningen.

 

Bedrijfsleven

Met onze bouwmethode is een gebouw flexibel en groeit met u mee. Uw werkomgeving kan hierdoor eenvoudig inspelen op capaciteitsveranderingen. En wanneer u behoefte heeft aan huisvesting die groter is dan de hoeveelheid grondoppervlakte waarover u beschikt, kunt u met meerdere bouwlagen werken. Zo maakt u optimaal gebruik van de aanwezige ruimte.

Zorg

Een verhuizing heeft bij veel mensen een grote impact op het leven. Is het voor ouderen? Dan zijn zij gehecht aan hun ‘eigen’ thuis. Of is het voor jongeren die niet zelfstandig kunnen wonen? Een warm thuis bieden staat in ieder vraagstuk centraal.

Onderwijs

Op het gebied van onderwijsgebouwen realiseert Barli binnen een kort tijdsbestek passende huisvesting voor elke vorm van onderwijs. Of het nu gaat om een nieuwe (semi)permanente school of tijdelijke huisvesting: op basis van jouw wensen ontwerpen en produceren wij de ideale oplossing.

Portiersloges

Barli is gespecialiseerd in het bouwen van portiersloges. Wanneer er op een terrein veel vrachtverkeer is, is er vaak ook veel documentenoverdracht. Buiten documentoverdracht kan een portiersloge ook multifunctioneel ingezet worden.

prefab huis bouwen

Prefab systeembouw

 • Luisterend oor

  Op zoek naar grootschalig vakantiepark, flexwoningen of een nieuw kantoorpand? Barli luistert graag naar jouw droom. Een luisterend oor, waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan.

 • Maatwerk

  Doordat Barli 3D BIM-modelleert, is alles mogelijk. Deze manier van 3D-tekeningen is een zeer snelle manier van bouwen, maar scheelt ook in de kosten.

 • Productiestraat

  De 3D-ontwerpen worden direct doorgestuurd naar de CNC-machines in de productiehal. Hier worden losse onderdelen prefab gemonteerd tot een 2D-element in onze eigen productiestraat.

 • In de productiehal

  De 2D-elementen worden vervolgens in elkaar gemonteerd tot een complete driedimensionale unit. Tevens wordt de complete afwerking van sanitair en keuken tot en met behang verzorgd.

 • Op de bouw

  De woning wordt in zijn geheel op een vrachtwagen geladen. Het plaatsen van de woningen gebeurt met exacte precisie en direct op de juiste locatie. Op locatie wordt de woning direct op de juiste plaats aangesloten op het nuts netwerk.

 • Wonen

  Gefeliciteerd! Het gebouw of jouw woning is direct een instapklaar. Geniet van jouw nieuwe huisvesting.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99