Je ziet ze overal. Bij een feestje van de buurman, een groot festival of een open dag. Toiletwagens, douche units, schaftwagens en de welbekende foodtrucks.
Evenementen

Mobiele bouw voor evenementen

Toiletwagens

Je ziet ze overal. Bij een feestje van de buurman, een groot festival of een open dag. Toiletwagens zijn er in alle soorten en maten. Belangrijke aspecten bij de bouw van een gedegen toiletunit zijn het soort onderstel, de opbouw, de indeling van de ruimte en de afwerking. Wij lichten de verschillende mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek.

Foodtrucks

De foodtruck wint aan populariteit. Van de traditionele frietkar, regionale specialiteit tot een foodtruck met culinaire hoogstandjes. Vers eten wordt bereid in de wagen door de ingebouwde keuken. Oorspronkelijk afkomstig uit de VS, maar in Nederland is de foodtruck niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Wij helpen u graag onderscheidend te zijn en maken voor u een foodtruck op maat.

Portable Kitchens

Kun je door omstandigheden, zoals een verbouwing, capaciteitsproblemen of calamiteit, jouw keuken niet gebruiken? Of organiseer je een groot evenement en is een professionele keuken daarbij een vereiste? Portable kitchens bieden daarbij de oplossing. Voorbeelden daarvan zijn mobiele keukens, koel- en vriesunits en vaatwasunits,.

Schaftwagen of schaftcontainer

Op zoek naar één of meerdere schaftwagens waarmee je jouw personeel voorziet van een mobiele kantine? Ook dan ben je aan het juiste adres. Wij richten de schaftwagen volledig in naar jouw wensen. Naast de traditionele schafwagen, worden ook schaftcontainers geproduceerd. Deze zijn met verschillende transportsystemen uit te voeren, vervolgens kun je de gehele indeling zelf bepalen, denkend aan een toiletruimte, keukenblok, pakruimte, airconditioning, enz.

Kassa unit

Voor muntverkoop, kaartverkoop en toegangscontrole komt u vaak uit bij een kassa unit. Een kassa unit is ontwikkeld om uw personeel prettig en veilig te laten werken. Deze mobiele unit kan geheel naar wens uitgevoerd worden. Denk aan afmeting, aantal loketten, schuifraam, vast gelaagd glas, in kleur gespoten, en ga zo maar door.

Calamiteiten unit

Ook noodvoorzieningen voor politie, brandweer of EHBO posten bieden wij de oplossing. Een mobile-unit, tijdelijk politiepost, ontsmettingsunits, decontaminatieunits, EHBO-wagens, ect. Barli biedt maatwerk voor alle producten, wij denken graag mee over jouw wensen en eisen in interieur, vormgeving en installatievoorzieningen.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99