Tijdens asbest- en bodemsaneringswerkzaamheden komen stofdeeltjes en vezels vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Om verdere verspreiding te voorkomen, is het inzetten van een decontaminatie-unit noodzakelijk.
Decontaminatie units

Typen deco’s

Standaard deco’s

Barli heeft twee standaard deco’s ontwikkeld. Deze saneringswagens zijn goed doordacht en voldoen aan alle eisen om te gebruiken voor asbest- en/of bodemsaneringswerkzaamheden. Met deze basic, goed uitgeruste mobiele wagen ben je verzekerd van een scherpe prijs. Beide wagens kunnen selfsupporting worden uitgevoerd.

Deco 320

De Barli Deco 320 is een zeer wendbaar model met laag gewicht en afmetingen van ca. 3,2 x 2 meter. Ideaal om in te zetten bij werkzaamheden in bijvoorbeeld drukke steden. De Deco 320 kan uitgevoerd worden als selfsupporting unit, uitermate geschikt voor asbestsanering. Dit model is geschikt voor bestuurders met rijbewijs B.

Deco 400s

De Barli Deco 400s is een zeer compleet uitgerust model, met een afmeting van ca. 4 x 2 meter. De wanden en het dak van de Deco 400s zijn opgebouwd met behulp van geïsoleerde sandwichpanelen, aan weerszijden voorzien van 1,8mm polyester en afgewerkt met gelcoat. De opbouw is voorzien van 3 compartimenten (vuil-douche-schoon) met een technische ruimte die van buitenaf bereikbaar is.

Maatwerk deco’s

Van een mobiele Deco wagen van 2.60 meter voor bodemsanering tot een Deco container van 6 meter met schaftruimte die volledig ingericht is zodat werknemers er prettig mee kunnen werken. Met drie of vier compartimenten, in een containeruitvoering of gemonteerd op een gegalvaniseerd snelverkeeronderstel.  Het complete bouwproces is in eigen beheer, waardoor Barli kan afwijken van standaard afmetingen.

Naast persoonlijke aanpassingen zoals bijvoorbeeld extra kastruimte, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het verwarmen van het water. Doordat Barli een luisterend oor bezit, worden wensen en benodigdheden geïnventariseerd om zo tot een op maat gemaakte Deco unit te komen.

Decontaminatie units van Barli zijn ontworpen om zelfstandig te kunnen functioneren. Om dit te bewerkstelligen kunnen de units worden uitgerust met:

  • Watertank inclusief toevoerpomp
  • Vorstbescherming
  • Aggregaat
  • Warm water (gas, diesel of elektrisch)
  • Verwarming
  • Filter tbv vuilwatersysteem inclusief afvoerpomp
  • Onderdrukmachine
  • Uitvoering op accu’s

Keuringen & Onderhoud

Naast het productie van decontaminatie units, voldoet Barli ook aan alle wet- en regelgevingen om Deco’s op alle gebieden te keuren. Daarnaast kun je ook voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties terecht.

Evenementen

Je ziet ze overal. Bij een feestje van een buurman, een groot festival of een open dag. Mobiele toiletwagen, verkoopwagens en schaftketen. Alle soorten en maten zijn mogelijk.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99