Tijdens asbest- en bodemsaneringswerkzaamheden komen stofdeeltjes en vezels vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Om verdere verspreiding te voorkomen, is het inzetten van een decontaminatie-unit noodzakelijk.
Decontaminatie units

Typen deco’s

Standaard deco’s

Barli heeft twee standaard deco’s ontwikkeld. Deze saneringswagens zijn goed doordacht en voldoen aan alle eisen om te gebruiken voor asbest- en/of bodemsaneringswerkzaamheden. Met deze basic, goed uitgeruste mobiele wagen ben je verzekerd van een scherpe prijs. Beide wagens kunnen selfsupporting worden uitgevoerd.

Deco 3

De Barli Deco 3 is met een afmeting van ca. 3 x 1.50 meter een compacte Deco, ideaal om in te zetten bij werkzaamheden in bijvoorbeeld drukke steden.

Deco 4

De Barli Deco 4 heeft een afmeting van ca. 3.80 x 2 meter en is standaard voorzien van een elektra boiler, maar is eventueel ook uit te voeren met accu’s i.c.m. gasgeiser of dieselboiler.

Maatwerk deco’s

Van een mobiele Deco wagen van 2.60 meter voor bodemsanering tot een Deco container van 6 meter met schaftruimte die volledig ingericht is zodat werknemers er prettig mee kunnen werken. Met drie of vier compartimenten, in een containeruitvoering of gemonteerd op een gegalvaniseerd snelverkeeronderstel.  Het complete bouwproces is in eigen beheer, waardoor Barli kan afwijken van standaard afmetingen.

Naast persoonlijke aanpassingen zoals bijvoorbeeld extra kastruimte, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het verwarmen van het water. Doordat Barli een luisterend oor bezit, worden wensen en benodigdheden geïnventariseerd om zo tot een op maat gemaakte Deco unit te komen.

Decontaminatie units van Barli zijn ontworpen om zelfstandig te kunnen functioneren. Om dit te bewerkstelligen kunnen de units worden uitgerust met:

  • Watertank inclusief toevoerpomp
  • Vorstbescherming
  • Aggregaat
  • Warm water (gas, diesel of elektrisch)
  • Verwarming
  • Filter tbv vuilwatersysteem inclusief afvoerpomp
  • Onderdrukmachine
  • Uitvoering op accu’s

Keuringen & Onderhoud

Naast het productie van decontaminatie units, voldoet Barli ook aan alle wet- en regelgevingen om Deco’s op alle gebieden te keuren. Daarnaast kun je ook voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties terecht.

Evenementen

Je ziet ze overal. Bij een feestje van een buurman, een groot festival of een open dag. Mobiele toiletwagen, verkoopwagens en schaftketen. Alle soorten en maten zijn mogelijk.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99