Mobiele bouw is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. De indeling en vorm worden ontworpen naar jouw persoonlijke eisen en wensen. Hierbij kun je denken aan decontaminatie units en toiletwagens, maar ook douchewagens en schaftketen.
Mobiele bouw

Mobiele bouw

Barli ontwerpt en bouwt units voor mobiele bouw al ruim dertig jaar. Vakmanschap vormde destijds de basis en dat is nog steeds zo.

Barli heeft alle onderdelen en kennis in huis om voor u de perfect samengestelde decontaminatie unit of bijvoorbeeld een mobiele unit voor evenementen te ontwikkelen. Onze ontwerpen voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Daarbij komt een groot voordeel van een mobiele unit kijken; Het eenvoudig verplaatsen van A naar B.

Sanering (Barli Deco)

Decontaminatie units

Tijdens asbest- en bodemsaneringswerkzaamheden komen stofdeeltjes en vezels vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Om verdere verspreiding te voorkomen, is het inzetten van een decontaminatie-unit noodzakelijk.

decontaminatie asbest

Mobiele bouw in 4 stappen

 • Luisterend oor

  Op zoek naar een decontaminatie unit of een foodtruck? Barli luistert graag naar jouw droom. Een luisterend oor, waarbij wij geen uitdaging uit de weg gaan.

 • Maatwerk

  Alles is mogelijk. Barli levert altijd maatwerk, waardoor jij jouw mobiele unit compleet naar wens kunt inrichten.

 • In de productiehal

  We gaan aan de slag met de bouw. Op het onderstel worden de elementen en technische installaties toegepast en afgewerkt tot één geheel.

 • Klaar voor vertrek!

  Koppel de unit achter het vervoersmiddel en je bent klaar voor vertrek. Geniet ervan!

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99