De noodzaak tot het duurzaam upgraden van bestaande gebouwen dringt steeds meer door tot iedereen. Met het gemak en de flexibiliteit van houtskeletbouw kun je bij een renovatieproject veel bereiken.
Renovatie & Onderhoud

Renovatie & Onderhoud

Door houtskeletbouw kan een bestaand gebouw worden voorzien van een compleet nieuwe jas. Er wordt dan een enorme sprong gemaakt in energielabel, maar ook in economische levensduur.

Met houtskeletbouw renovatie kies je voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing die vele jaren mee zal gaan. Daarnaast is door de grote mate van prefabricage de overlast op de bouw beperkt.

HSB Gevelelementen

Of het nu gaat om een nieuwbouwgevel, renovatie van een bestaande gevel of een onderdeel daarvan. Maatwerk en kwaliteit staat bij Barli voorop. De prefab wanden kunnen zowel dragend als niet-dragend uitgevoerd worden voor woningen en utiliteitsgebouwen.

HSB Dakelementen

Binnen een korte tijd kan het gebouw worden voorzien van een dak en is de woning direct wind- en waterdicht. De prefab daken worden geïsoleerd, dat zorgt voor goede brandwerende en geluidswerende daken. Dakelementen worden compleet met binnen beplating en panlatten geplaatst.

HSB Woonhuizen

De populariteit van een prefab houtskeletbouw-woning is flink toegenomen in Nederland. Een hsb woning is flexibel af te werken, ook qua brandveiligheid en geluidsisolatie voldoet het aan de gestelde eisen van het bouwbesluit.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99