De populariteit van een prefab houtskeletbouw-woning is flink toegenomen in Nederland. Een hsb woning is flexibel af te werken, ook qua brandveiligheid en geluidsisolatie voldoet het aan de gestelde eisen van het bouwbesluit.
Woonhuizen

Woonhuizen

Houtskeletbouw particuliere woning

Een eigen huis, een huis waar we ons thuis voelen. De plek waar we ons op elk moment van de dag veilig en comfortabel voelen. Dit alles is alleen mogelijk als de plaats waar we wonen gezond is, vrij van gevaarlijke stoffen en waar een aangenaam klimaat heerst. Met een houtskeletbouw woning wordt er voldaan aan deze eisen.

Jouw droomhuis

Ontwerp zelf jouw droomhuis, met alle luxe die u wenst. Barli heeft standaarduitvoeringen uitgewerkt die zeer compleet en luxe zijn, waar eventuele uitbreidingen, wijzigingen of verfraaiingen altijd mogelijk zijn. Kies zelf de tegels, vloerafwerking, behang, deuren, kozijnen, sanitair, enzovoort. Daarnaast bepaal je samen met onze ontwerper de vorm van ramen en deuren. Vervolgens kunnen er meer luxe of speciale producten toegevoegd worden. Tevens bepaal jij zelf de kleurcombinaties van de gevelafwerking

Barli garandeert een scherpe prijs per m2. De prijs is doorgaans lager dan conventionele constructies. De isolatie (K-waarde) is aanzienlijk beter en de woning bevat meer binnenruimte met dezelfde buitenafmetingen. Ook ontvang je een forse rentebesparing door een zeer korte bouwtijd en je bespaart op de kosten voor de grond en fundering.

Prefab

De houtskeletbouw elementen die we voor uw woning gebruiken, worden voorafgaand aan de bouw voorbereid in onze eigen productiehal. De elementen worden in de productiehal onder de meest optimale omstandigheden geproduceerd, waarna we ze droog en precies op tijd aanleveren op de bouw. Hierdoor is de kwaliteit hoger en staat uw woning maar zeer korte tijd open. Bovendien kunnen we dankzij het efficiënte productieproces ook nog eens een kortere bouwtijd beloven. Zo kun je nóg sneller genieten van jouw nieuwe thuis.

HSB Gevelelementen

Of het nu gaat om een nieuwbouwgevel, renovatie van een bestaande gevel of een onderdeel daarvan. Maatwerk en kwaliteit staat bij Barli voorop. De prefab wanden kunnen zowel dragend als niet-dragend uitgevoerd worden voor woningen en utiliteitsgebouwen.

HSB Dakelementen

Binnen een korte tijd kan het gebouw worden voorzien van een dak en is de woning direct wind- en waterdicht. De prefab daken worden geïsoleerd, dat zorgt voor goede brandwerende en geluidswerende daken. Dakelementen worden compleet met binnen beplating en panlatten geplaatst.

Renovatie & Onderhoud

De noodzaak tot het duurzaam upgraden van bestaande gebouwen dringt steeds meer door tot iedereen. Met het gemak en de flexibiliteit van houtskeletbouw kun je bij een renovatieproject veel bereiken.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99