Of het nu gaat om een nieuwbouwgevel, renovatie van een bestaande gevel of een onderdeel daarvan. Maatwerk en kwaliteit staat bij Barli voorop. De prefab wanden kunnen zowel dragend als niet-dragend uitgevoerd worden voor woningen en utiliteitsgebouwen.
Houtskeletbouw gevelelementen

HSB Gevelelementen & HSB Wanden

Of het nu gaat om een nieuwbouwgevel, renovatie van een bestaande gevel of een onderdeel daarvan. Maatwerk en kwaliteit staat bij Barli voorop. Een hsb wand kunnen zowel dragend als niet-dragend uitgevoerd worden voor woningen en utiliteitsgebouwen.

Geautomatiseerde machines

Indien gewenst kunnen wij de kozijnen vooraf plaatsen in de houtbouw-elementen. Deze kozijnen kunnen wij zelf maken, via onze eigen machinale timmerwerkplaats welke gemaakt worden met CNC-gestuurde machines.

Binnenspouwbladen

Naast gevelelementen maakt Barli ook binnenspouwbladen. De hsb binnenwand wordt voorzien van isolatie. Deze isolatie is bedoeld voor geluid, warmte en brandwerendheid.

 

HSB Dakelementen

Binnen een korte tijd kan het gebouw worden voorzien van een dak en is de woning direct wind- en waterdicht. De prefab daken worden geïsoleerd, dat zorgt voor goede brandwerende en geluidswerende daken. Dakelementen worden compleet met binnen beplating en panlatten geplaatst.

HSB Woonhuizen

De populariteit van een prefab houtskeletbouw-woning is flink toegenomen in Nederland. Een hsb woning is flexibel af te werken, ook qua brandveiligheid en geluidsisolatie voldoet het aan de gestelde eisen van het bouwbesluit.

Renovatie & Onderhoud

De noodzaak tot het duurzaam upgraden van bestaande gebouwen dringt steeds meer door tot iedereen. Met het gemak en de flexibiliteit van houtskeletbouw kun je bij een renovatieproject veel bereiken.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99