Barli beweegt met de markt mee. De focus ligt op flexibiliteit. Op het gebied van prefab systeembouw, gaat Barli geen uitdaging uit de weg. Bewuster en duurzamer leven? Dat is dé woonvorm van de toekomst.
Specialist in systeembouw
Houtskeletbouw is een efficiënte en duurzame manier om de ruwbouw van vastgoed te realiseren. Of het nu gaat om een woning of utiliteitsbouw. Kiezen voor houtskeletbouw is kiezen voor een hoge kwaliteit van bouwen
Specialist in houtskeletbouw
Mobiele bouw is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. De indeling en vorm worden ontworpen naar jouw persoonlijke eisen en wensen. Hierbij kun je denken aan decontaminatie units en toiletwagens, maar ook douchewagens en schaftketen.
Specialist in mobiele bouw

Bouwsystemen

Prefab systeembouw

Barli heeft voor ieder huisvestingsvraagstuk de oplossing. Naast permanente en semi-permanente behuizing leveren wij ook tijdelijke huisvesting op maat, inzetbaar voor een periode tot vijf jaar. Heeft u snel een extra schoollokaal nodig? Uitbreiding van uw kantoor of een tijdelijke zorginstelling? Is uw project kleinschalig of omvangrijk? Lees verder

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een efficiënte en duurzame manier om de ruwbouw van vastgoed te realiseren. Of het nu gaat om een woning of utiliteitsbouw. Kiezen voor houtskeletbouw is kiezen voor een hoge kwaliteit van bouwen. Lees verder

Mobiele bouw

Mobiele bouw is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. De indeling en vorm worden ontworpen naar jouw persoonlijke eisen en wensen. Hierbij kun je denken aan decontaminatie units en toiletwagens, maar ook douchewagens en schaftketen. Lees verder

sociale huurwoning

Van wens naar vervulling in 5 stappen

 • Luisterend oor

  Een luisterend oor, waarbij Barli geen uitdaging uit de weg gaat. Maatwerk staat in ieder vraagstuk centraal. We bieden een luisterend oor, denken graag mee en geven uiteindelijk een advies waarop gebouwd kan worden. Meedenken om samen met de klant te komen tot de beste oplossing.

 • Maatwerk

  Maatwerk staat in ieder vraagstuk centraal. De projectleider tekent de eisen en wensen van de klant uit en koopt het materiaal in.

 • In de productiehal

  De ontwerpen worden direct doorgestuurd naar de CNC-machines in de productiehal. Hier worden losse onderdelen prefab in elkaar gemonteerd tot één geheel.

 • Plaatsing

  Nu is het moment daar. De 3D-unit wordt in zijn geheel op een vrachtwagen geladen. Het plaatsen van het element gebeurt vervolgens met exacte precisie en direct op de juiste locatie.

 • Wonen

  Gefeliciteerd! Geniet van jouw nieuwe huisvesting.

Diverse modellen

Barli ontwikkelt diverse modellen woningen. Wij zijn continue bezig om de bestaande ontwerpen te verbeteren. Heeft u een huisvestingsvraagstuk? Het leveren van maatwerk staat in onze benadering centraal.

Korte bouwtijd

Het groot tekort aan woningen loopt op. Nu is het zaak dat plannen van de grond komen. Prefab-woningen, waarbij de productie in de fabriek plaatsvindt, en een goede planning zorgen voor een zeer korte bouwtijd.

Circulair bouwen

Door de permanente kwaliteit kunnen de woningen in zijn geheel op een andere locatie ingezet worden. Ook kunnen ze worden gedemonteerd, waarbij de losse onderdelen voor andere projecten hergebruikt kunnen worden.

Bent u ook zo benieuwd naar onze meest recente uitvoeringen?

Hieronder staan diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd.
Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie van het project.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99