Aedes selecteert Barli voor levering woningen aan woningcorporaties

Branchevereniging Aedes heeft met Barli en 35 andere bouwbedrijven een raamovereenkomst gesloten om zo’n 8.000 verplaatsbare woningen te leveren aan woningcorporaties. Woningcorporaties gaan de komende jaren fors meer flexwoningen plaatsen om spoedzoekers en andere woningzoekenden sneller aan een woning te helpen.

Martin van Rijn zet zijn handtekening onder de raamovereenkomst

Gezamenlijke inkoop
Zo’n 100 corporaties hebben aangegeven interesse te hebben om flexwoningen in te kopen via de raamovereenkomsten. Zij gaan vervolgens project op zoek naar de voor hen meest geschikte leverancier. Deze aanpak zorgt voor duidelijkheid over de kwaliteit, leveringszekerheid, korte doorlooptijden en lagere kosten. De Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting, ingesteld door de minister van Volkshuisvesting , ondersteunt bij het inkooptraject.

Woningconcept
Vanuit ons woningconcept Barli Base sluiten we naadloos aan bij de vraag naar verschillende varianten woningtypes, van studio of appartement tot gezinswoning. Stuk voor stuk betaalbare woningen van permanente kwaliteit, met uitstekende duurzaamheidsprestaties en wooncomfort.

Neem voor meer informatie over onze woningtypen en de kansen voor woningcorporaties contact op met Jelle Smeehuijzen: j.smeehuijzen@barli.com of 0413 255 099

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

0413 - 25 50 99